Home
In het nieuws
Bedrijven
Startend ondernemer
Workshop admin&bel
Referentie workshop
Tarieven en ALV
Downloads
Contact

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Ordning?

Ik ga graag met jou in gesprek! 


Ik werk uitsluitend op afspraak, omdat ik graag de tijd voor je neem en daarbij niet gestoord wil worden.

 

AVG Privacyverklaring

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 7 mei 2018.

Ik verzamel allerlei persoonsgegevens om jouw belastingaangifte (Inkomstenbelasting, BTW) en jaarrekening te kunnen verzorgen. 

Denk aan NAW, geboortedata (ook van kinderen tot en met 18 jaar), e-mailadressen, telefoonnummers, inkomensgegevens, bankstanden per 1 januari van het belastingjaar waarover aangifte wordt gedaan, belastingaangifte over het voorgaande jaar, gegevens met betrekking tot aftrekposten (denk aan de hypotheek, lijfrente, ziektekosten, studiekosten etc) en natuurlijk de zakelijke boekhouding indien van toepassing.
Zonder deze gegevens is het niet mogelijk een goede belastingaangifte te verzorgen.

Maar ook toegangscodes voor bepaalde (online) boekhoudpakketten of het ondernemersportaal van de Belastingdienst. Deze codes houd ik zo lang tot mijn beschikking tot de opdracht tot het doen van aangifte Inkomstenbelasting / opstellen jaarrekening wordt ingetrokken. Daarnaast gebruik ik de machtigingscode DigiD om de vooraf ingevulde aangifte Inkomstenbelasting door de Belastingdienst te kunnen downloaden. Deze codes gelden voor de periode van 1 jaar. Ik verwijder deze machtigingscodes na het afronden van de aangifte als ik ze per e-mail van je heb ontvangen.

Ik verwerk aangiftes Inkomstenbelasting al jaren via Elsevier Nextens (via speciale beveiligde certificaten) en BTW aangiftes via het ondernemersportaal van de Belastingdienst zelf.
Aangiftes Inkomstenbelasting blijven in mijn verwerkingssoftware door mij in te zien. Hetzelfde geldt voor de jaarrekening. Ik bewaar ze tenminste 7 jaar (fiscale bewaartermijn) en dat geldt dan ook voor de correspondentie die waar daarover (via e-mail) hebben gevoerd. Zelf dien ik ook te voldoen aan de fiscale bewaarplicht en gedurende die termijn blijven facturen die ik aan jou heb verzonden in mijn boekhouding (digitaal) beschikbaar. 
Op verzoek kunnen deze gegevens verwijderd worden.
Uiteraard dien je altijd de belastingaangiftes en bijbehorende bewijzen zelf 7 jaar (of 10 jaar in het geval er ook onroerend goed betrokken is bij de aangifte) te bewaren.
Ik kopieer geen papieren stukken die worden aangeleverd. Na afronding van de aangifte/jaarrekening gaat de ordner retour en beschik ik niet langer over deze gegevens.

Bij een goede dienstverlening vanuit Ordning horen tips en tricks en informatie met betrekking tot vakanties, bereikbaarheid etc.
Na het aanleveren van stukken om een jaarrekening/aangifte te kunnen opstellen, ga ik er vanuit dat je toestemming hebt gegeven deze nieuwsbrieven te ontvangen. Uiteraard kun je je hiervoor altijd afmelden.

In sommige gevallen schakel ik derden in om mij te ondersteunen bij het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden. Dit alleen na jouw toestemming. Als deze derden toegang tot jouw persoonsgegevens krijgen dan is dit alleen met partijen die zorgvuldig en in overeenstemming met de Wbp dan wel de AVG met jouw persoonsgegevens omgaan. 
Gegevens met betrekking tot jouw klanten (denk aan allerlei privacy gevoelige informatie, bijvoorbeeld in de zorg) deel ik niet met derden.

Via mijn website worden geen gegevens verzameld. 

Als je mij een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van het e-mail bericht nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Heb je vragen over welke gegevens ik heb opgeslagen, of waarom ik bepaalde gegevens opsla, dan sta ik je vanzelfsprekend graag te woord.
Ik neem de bescherming van jouw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Als je de indruk hebt dat er sprake van is dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met mij op.

 


Telefonisch ben ik niet altijd direct bereikbaar. 
Tijdens afspraken, het verwerken van administraties, belastingaangiftes of adviezen kan ik niet altijd de telefoon beantwoorden. Je kunt dan een voicemailbericht achterlaten op het mobiele nummer of een e-mail sturen naar inge@ordning.nl! Een mail beantwoord ik vaak sneller dan een voicemail!

Korte vragen beantwoord ik ook via whats-app. Voor andere vragen : graag e-mailen.

Bezoekadres:
Industrieweg 13-II, Winterswijk (1e verdieping, 1e kantoor linkerzijde)
(komende vanaf de Lidl direct na Boels linksaf het kleine straatje in, wit kantoorgebouw met een rode glazen pui)

Mobiel: 06-14610495
E-mail: inge@ordning.nl

KvK-nummer: 09206861
Beconnummer: 584.745

 

 

 

 


Top

Ordning Fiscaal en Administratie | inge@ordning.nl